Yearly Archives: 2016


Dia de cuina geomètrica

  Dia de cuina geomètrica amb els petits xefs de l’aula hospitalària. Durant tot el matí les línies, els triangles acompanyats de les rodones i els quadrats perfectes van desfilar entre les mans dels nens i nenes de l’hospital en una perfecta simfonia de colors. La simetria va omplir els… _e(Read more)


El Jardí de Materix

Al jardí del Tiretades han nascut noves flors, nous reptes i noves idees que arrenquen dibuixant la nova temporada a l’hospital Germans Tries. El curs 2016-2017 ens presenta un nou repte que desvetllarem a poc a poc amb l’ajut de tots els nens i nenes que passaran per l’aula hospitalària. De moment, hem realitzat una plantada amb les… _e(Read more)


Tiretades al blog de l’aula hospitalària

El passat 26 de maig vam preparar l’exposició “Tal com som” amb l’ajut de tots els nens i nenes de la 7a planta de l’hospital Germans Trias de Badalona. La trobareu al passadís de la planta baixa i la podreu visitar fins al 27 de juny. L’aula hospitalària també participa d’aquest moment tan important. Mireu quin… _e(Read more)


Martells, claus i color

Durant aquests dies hem començat a preparar els primers esbossos del projecte col·lectiu de gran format que formarà part de l’hospital. Passadissos, vestíbuls i sales s’ompliran amb el color de les obres artístiques que durant tot el curs han creat els nens i nenes que han passat per l’aula hospitalària participant del projecte Tiretades.… _e(Read more)


Seguim amb la Polaroid

Aquesta setmana seguim investigant amb el cos. Amb l’ajut d’una càmera Polaroid ens hem fet fotos de les mans, els peus, les orelles ….I totes aquestes imatges les hem dibuixat i penjat amb les nostres pròpies interpretacions. Mireu quines composicions més boniques ens han quedat.  


A la recerca de Giacometti

Aquesta setmana ens inspirem en el pintor i escultor suïs Alberto Giacometti, un dels principals escultors surrealistes de la dècada de 1930, continuant amb la línia de treball al voltant del cos, la seva forma i el moviment. La seva obra plena d’imaginació i enginy representa figures fràgils amb molta… _e(Read more)


Investigant amb el cos i la forma

Aquesta setmana seguim investigant amb el cos i la forma. Estem creant personatges fets amb retalls de fusta i material de reciclatge que trobem per l’hospital i que els amics i amigues del “tiretades” ens porten per contribuir amb aquest meravellós projecte.  Un tap de llet, un botó blau, un… _e(Read more)


El Tiretades: El cos per dins i per fora

El Tiretades va arrencar el passat dimecres el tema que durant tot l’any treballarem: El cos per dins i per fora. Mirant el nostre cos ens adonem que hi ha molts elements que són diferents entre les persones. De la mà del poeta avantguardista català Joan Brossa i tenint com… _e(Read more)