Yearly Archives: 2017


Acaba el procés creatiu a Vall d’Hebron!

19 de maig de 2017 Fa uns dies l’equip de Tiretades va posar els peus per primera vegada a l’Àrea maternoinfantil de l’hospital Vall d’Hebron, concretament a la planta de nefrologia. Un cop més, l’objectiu ha estat acompanyar als pacients i les seves famílies durant les hospitalitzacions, la majoria d’elles de llarga… _e(Read more)


Tiretades arriba a Vall d’Hebron

15 de maig de 2017 Tenim boníssimes notícies! Després de 9 anys a l’Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona (Can Ruti), el projecte Tiretades arriba a un altre centre: l’Hospital Universitari Vall d’Hebron de Barcelona! Aquesta primera experiència a Vall d’Hebron té un format intensiu de dues setmanes, i… _e(Read more)


Art i salut a l’entorn hospitalari

4 abril 2017 Fa unes setmanes, des d’Art&Coop vam tenir l’oportunitat de viatjar a Dènia per dur a terme el muntatge i la inauguració de l’exposició “Tal com som” a l’Hospital Marina Salud, una mostra de les projeccions artístiques individuals i col·lectives dels pacients de la planta de Pediatria de… _e(Read more)


Del dibuix al fang, i del fang a la pintura!

La creativitat no s’atura a la planta de pediatria de Can Ruti, i les ciutats imaginàries dels artistes segueixen sent encara més màgiques a mesura que l’activitat avança. Avui, els colors han entrat a l’aula hospitalària i han pres protagonisme, dotant de vida tots aquells objectes que vam construir amb… _e(Read more)


Ciutats imaginàries

A Can Ruti hem seguit creant, aquesta vegada les nostres ciutats ideals! Al llarg d’aquesta activitat que durem a terme durant tres dies de taller, tots/es junts/es construirem una gran ciutat formada per petits i fantàstics móns.


Cuinem el millor Atrezzo geomètric

Seguint en la línia dels “Menús geomètrics”, a l’últim taller artístic de Can Ruti vam convidar a tots els infants i joves hospitalitzats i les seves famílies a participar en la creació dels complements que necessiten un bon i una bona xef a l’hora de poder dur a terme les… _e(Read more)


Tiretades a “El matí de Radio 4”: presentem un repte solidari

Ahir al programa dels matins de Radio 4 vam tenir l’oportunitat de presentar Tiretades i el nou repte solidari creat pel corredor José Maria Rubí, qui té l’objectiu de batre el record a la propera marató de Barcelona (Zurich Marató de Barcelona 2017) i d’aquesta manera recaptar finançament pel nostre… _e(Read more)


Tiretades als premis retinES

Ahir dimecres 25 de gener va tenir lloc a la Casa Elizalde la presentació dels PREMIS RETINES 2016 durant la 7a edició de la mostra de documentals MiraDocs (Barcelona Mirades Documentals).


Emotiu Premi Retines

El passat 25 de gener, l’equip de Tiretades, assistim al lliurament dels Premis Retines a la Casa Elizalde de Barcelona.