Yearly Archives: 2018


Ajuda’ns a omplir de colors els hospitals amb Tiretades!

Benvolguts i benvolgudes, Un any més, Tiretades engega una campanya de donacions per omplir d’art i color les plantes de pediatria dels hospitals. Com ja saps, Tiretades és un espai de creacions plàstiques dins l’hospital, on infants i joves hospitalitzats i les seves famílies s’expressen, gaudeixen i poetitzen l’entorn mitjançant… _e(Read more)


Acabem els fòssils

8 de desembre de 2018 El passat 21 de novembre vam acabar els nostres fòssils marins! Han quedat molt autèntics. Vam observar els fòssils que havíem fet en l’ultima sessió, i els vam preparar per enganxar-los a les bases que vam decorar amb pintura.            … _e(Read more)


Fòssils marins

16 de novembre de 2018 Dimecres passat a l’aula hospitalària de l’Hospital Germans Trias i Pujol ens vam convertir en arqueòlegs marins!                 Imaginant-nos que bussejàvem a prop de les platges, descobrim com els animals i plantes que hi viuen, conviuen amb altres… _e(Read more)


Estem de tornada!

8 d’octubre de 2018 Dimecres passat vam arrencar Tiretades amb molta energia aquàtica! Aquest curs treballarem el mar, amb les diferents mirades, possibilitats i temes que envolten el món marí. Vam treballar l’origami, l’art del plegament del paper, una tècnica originaria del Japó. Vam descobrir que plegant paper, podíem fer… _e(Read more)


Bones vacances!

25 de juny de 2018 Al tornar de l’estiu, a Tiretades seguirem amb les creacions artístiques, com sempre amb estreta col·laboració amb el personal sanitari i educatiu, i sobretot amb els infants i joves de l’aula hospitalària. Gràcies a tots els que ho heu fet possible posant-hi el vostre granet… _e(Read more)


Corrents d’aire

14 de juny de 2018 Ja hem inaugurat la nova exposició de Tiretades a l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, Titulada “Corrents d’Aire”. Infants i joves hospitalitzats, les seves famílies, i el personal sanitari, han compartit moments i espais per a crear conjuntament diferents obres artístiques que obren les portes… _e(Read more)


Seguim creant!

30 de maig de 2018 Les brises de l’estiu ja omplen l’aula hospitalària amb noves propostes creatives de la mà dels nens i nenes i les seves famílies. Algun cop us heu posat unes ulleres de submarinista? En les darreres sessions ens hem imaginat que veiem quan mirem a dins… _e(Read more)


L’estiu s’omple de colors!

24 de maig de 2018 Avui a l’aula hospitalària ha començat l’estiu! Hem engegat un procés creatiu que durarà unes setmanes, on les formes, els colors i les textures més estiuenques s’han plasmat en fantàstiques obres d’art. Quines paraules ens suggereix l’estiu? Quins colors ens evoca? Quines sensacions ens venen… _e(Read more)


Art i Salut amb Art&Coop – Betevé 91fm

18 d’abril de 2018 Voleu escoltar l’entrevista que ens han fet a Betevé 91fm? A partir del minut 6:00, l’Eva i la Júlia expliquen el projecte Tiretades a “El Matí de Barcelona”