Yearly Archives: 2019


Trilogia Marina

29 de maig de 2019 Aquesta setmana ha culminat el procés creatiu de la trilogia marina a l’Hospital Germans Trias i Pujol, en la que hem estat treballant tot el curs! Infants, família, persones voluntàries i personal de l’hospital han col·laborat en aquesta exposició investigant, compartint i creant diverses obres… _e(Read more)


Acabem el moviment

22 de maig de 2019 Dimecres vam donar tancament al bloc moviment, i així també a tota la trilogia marina amb la que hem treballat al llarg de tot el curs. La pintura va inundar un cop més l’aula hospitalària de l’Hospital Germans Trias i Pujol, on nens, nenes, familiars… _e(Read more)


La trilogia pren forma!

8 de maig de 2019 Aquestes setmanes hem estat donant forma a l’exposició que properament podreu veure complerta a l’Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona. Com heu anat veient, aquest any ens hem submergit en el món marí creant una trilogia on hem treballat tres grans temes: la contaminació,… _e(Read more)


Seguim movent-nos!

8 de maig de 2019 Recordeu la obra gegant que vam començar a treballar sota el concepte del mar com a medi de desplaçament? Hem seguit donant-li forma i repensant què passa quan el mar esdevé un espai de trobada i relació, plasmant realitats molt diverses que hem treballat des… _e(Read more)


El mar com a mitjà de desplaçament

20 de març de 2019 Com ja sabeu, aquest curs estem treballant al voltant del mar. Hem descobert el paisatge del fons marí on hi habiten animalons, però també deixalles i plàstics. Hem treballat el desgel, els icebergs i les característiques del mar dels pols glaçats. L’altre dia vam començar… _e(Read more)


Els últims retocs!

6 de març del 2019 Avui a l’aula hospitalària hem fet molta feina! Entre tots hem fet memòria per recordar tot el material que hem anat elaborant en les darreres sessions relacionades amb el desgel. Treballant en equip, hem polit les escultures del desgel, hem retallat els icebergs i els… _e(Read more)


Restaurar el “Món de mar”.

6 de març del 2019 Com ja sabeu, el vestíbul de l’Hospital Germans Trias i Pujol està d’allò més elegant amb l’exposició “Corrents d’aire”, que sorgeix de tot un procés creatiu i acumulatiu del curs passat. Avui a l’aula, hem deixat el desgel per un moment, per tornar al fons… _e(Read more)


El desgel en escultures

27 de febrer de 2019 Neu, fred, vent, fràgil, vida, gel… són algunes de les paraules que han sortit  després d’una pluja d’idees al voltant del concepte del desgel. Recordant els icebergs que vam crear en la darrera sessió, seguim treballant  sobre el desgel, els seus efectes, i allò que… _e(Read more)


Estem de tornada! Desgel i icebergs

23 de gener de 2019 Sabeu què és un iceberg?  L’últim dia que vam visitar l’Hospital Germans Trias i Pujol vam investigar sobre aquests curiosos i grandiosos blocs de gel que suren a la superfície del mar després de desprendre’s d’una glacera. Ens vam fixar en les seves formes, colors… _e(Read more)