Monthly Archives: maig 2019


Trilogia Marina

29 de maig de 2019 Aquesta setmana ha culminat el procés creatiu de la trilogia marina a l’Hospital Germans Trias i Pujol, en la que hem estat treballant tot el curs! Infants, família, persones voluntàries i personal de l’hospital han col·laborat en aquesta exposició investigant, compartint i creant diverses obres… _e(Read more)


Acabem el moviment

22 de maig de 2019 Dimecres vam donar tancament al bloc moviment, i així també a tota la trilogia marina amb la que hem treballat al llarg de tot el curs. La pintura va inundar un cop més l’aula hospitalària de l’Hospital Germans Trias i Pujol, on nens, nenes, familiars… _e(Read more)


La trilogia pren forma!

8 de maig de 2019 Aquestes setmanes hem estat donant forma a l’exposició que properament podreu veure complerta a l’Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona. Com heu anat veient, aquest any ens hem submergit en el món marí creant una trilogia on hem treballat tres grans temes: la contaminació,… _e(Read more)


Seguim movent-nos!

8 de maig de 2019 Recordeu la obra gegant que vam començar a treballar sota el concepte del mar com a medi de desplaçament? Hem seguit donant-li forma i repensant què passa quan el mar esdevé un espai de trobada i relació, plasmant realitats molt diverses que hem treballat des… _e(Read more)