El Tiretades: El cos per dins i per fora

20160129011428 (1)El Tiretades va arrencar el passat dimecres el tema que durant tot l’any treballarem: El cos per dins i per fora. Mirant el nostre cos ens adonem que hi ha molts elements que són diferents entre les persones. De la mà del poeta avantguardista català Joan Brossa i tenint com a inspiració els seus poemes visuals vam començar a descobrir quins tipus d’òrgans interns tenim i com són.
Algunes dades:
Joan Brossa (Barcelona, 19 de gener de 1919 – 30 de desembre de 1998) és el poeta avantguardista català més important del segle XX. Va començar a escriure ocasionalment quan va ser mobilitzat durant la Guerra Civil. Un cop va tornar a Barcelona (1941), va conèixer J.V. Foix, Joan Miró i Joan Prats. Gràcies als seus consells, i dins d’una línia surrealista, va escriure sonets, proses, odes i teatre. L’any 1941 va fer els primers poemes visuals (que ell anomenava “experimentals”).