Tiretades als premis retinES

Ahir dimecres 25 de gener va tenir lloc a la Casa Elizalde la presentació dels PREMIS RETINES 2016 durant la 7a edició de la mostra de documentals MiraDocs (Barcelona Mirades Documentals).

RetinES és un projecte creat des del Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya, una porta oberta a totes aquelles persones, organitzacions, etc, que vulguin contribuir a crear un recull de treballs, recursos i projectes audiovisuals que tinguin una òptica socioeducativa.

Estem molt contentes ja que el documental participatiu “Tiretades, salut de colors” va ser premiat en segon lloc! Aquest projecte audiovisual vol mostrar com a través de l’expressió plàstica i els processos creatius s’aconsegueix fer l’entorn d’un hospital més agradable i millorar el benestar dels infants que pateixen un procés de malaltia i les seves famílies.

Ahir vam tenir el plaer de comptar amb l’assistència de moltes de les persones que han col·laborat prèvia, durant, o posteriorment en la realització del documental i difusió del projecte.

Durant l’esdeveniment es van projectar els tres documentals guanyadors dels premis i posteriorment els participants van tenir l’oportunitat de pujar a l’escenari i explicar al públic tot el procés de creació.

El Joaquim, la Paula, l’Emma, la Roser, l’Eva, la Núria i els més petits, l’Araf i el Gabriel, van compartir amb tots nosaltres les seves experiències viscudes durant la realització del documental.

Gràcies als nens i nenes protagonistes del documental, als familiars, al personal sanitari, mestres, voluntaris/es, entitats col·laboradores…sense tots vosaltres això no hagués estat possible!

Link d’accés als documentals participants del premi RetinES: http://www.retines.net/?cat=11&lang=es