Cuinem el millor Atrezzo geomètric

Seguint en la línia dels “Menús geomètrics”, a l’últim taller artístic de Can Ruti vam convidar a tots els infants i joves hospitalitzats i les seves famílies a participar en la creació dels complements que necessiten un bon i una bona xef a l’hora de poder dur a terme les seves creacions gastronòmiques.

Cadascú, grans i petits, vam deixar volar la nostra imaginació i vam triar quin tipus de cuiner/a volíem ser. Així doncs, ens vam posar mans a l’obra amb tot el material reciclat del que disposàvem (taps i ampolles de plàstic, cartró, papers…) fins que mica en mica els complements van anar agafant forma: tot tipus de barrets de xef, ulleres per protegir-se els ulls, cassoles, plats de menjar, i altres objectes característics de cada personatge van omplir la sala de formes, colors i fantasia.


Un cop creats els objectes, infants i joves van explicar la història relacionada amb el seu personatge: la Nihal, la cuinera princesa que li agraden els gelats; l’ Àlex, el cuiner de l’espai; el Nico, xef Baronsqui que menja dracs. I molts més!

A continuació us deixem amb una petita mostra visual d’algunes creacions. A Can Ruti seguirem creant, jugant i gaudint durant tot aquest procés artístic que entre tots i totes construïm dia rere dia.

Esteu atents a les pròximes publicacions si no voleu perdre fil!