Ciutats imaginàries

A Can Ruti hem seguit creant, aquesta vegada les nostres ciutats ideals!

Al llarg d’aquesta activitat que durem a terme durant tres dies de taller, tots/es junts/es construirem una gran ciutat formada per petits i fantàstics móns.

Per començar, infants i joves van dibuixar en un paper tot allò que formaria part del seu món imaginari: rellotges, castells, cases, mosaics, instruments musicals, personatges, muntanyes, monstres… van ser només alguns dels esbossos en llapis que després van agafar volum a través del fang.

Durant els pròxims dies d’activitat artística, les ciutats ideals dels nostres petits artistes tindran el seu nom, els seus colors, una estació de l’any i un clima ben definits, juntament amb una música de fons que acompanyarà sempre a tots els habitants que formen part d’aquest procés creatiu.

Estem impacients per veure com les ciutats s’aniran omplint de nous elements plens de màgia!