Del dibuix al fang, i del fang a la pintura!

La creativitat no s’atura a la planta de pediatria de Can Ruti, i les ciutats imaginàries dels artistes segueixen sent encara més màgiques a mesura que l’activitat avança. Avui, els colors han entrat a l’aula hospitalària i han pres protagonisme, dotant de vida tots aquells objectes que vam construir amb fang l’últim dia de taller.

 

Partint del material del que disposàvem, hem agafat petites planxes de fusta com a base per cada una de les ciutats i les hem pintat al gust de cadascú, per seguir donant forma a aquesta pluja imaginativa. Així, mica en mica anem aconseguint que la idea inicial projectada en un dibuix es converteixi en una obra tridimensional.

A més a més, avui ens ha visitat en José Maria Rubí, qui s’està preparant per córrer a la pròxima marató de Barcelona amb l’objectiu de batre un repte solidari: recaptar recursos pel projecte Tiretades, de tal manera que els nens i nenes hospitalitzats i les seves famílies puguin seguir experimentant amb la seva creativitat i millorar la seva qualitat de vida.

Així doncs, els propers dies continuarem amb les mans enfangades i els dits plens de colors, i sobretot, amb somriures i moltes ganes de seguir creant!