Acaba el procés creatiu a Vall d’Hebron!

19 de maig de 2017

Fa uns dies l’equip de Tiretades va posar els peus per primera vegada a l’Àrea maternoinfantil de l’hospital Vall d’Hebron, concretament a la planta de nefrologia. Un cop més, l’objectiu ha estat acompanyar als pacients i les seves famílies durant les hospitalitzacions, la majoria d’elles de llarga durada.

La nostra proposta ha estat un procés creatiu col·laboratiu, de format intensiu, de la mà de l’Aula Hospitalària i el personal sanitari, que ha culminat en una mostra de les produccions artístiques al vestíbul de l’edifici, sota el títol “Tal com som”.

Després de diverses sessions de procés creatiu entorn qui som (que us expliquem en aquest altre post), els infants i joves hospitalitzats i les seves acompanyants han donat vida als seus personatges de fusta. Acompanyats del fotògraf Fede, han portat els ninots a diferents espais de l’hospital o de la mateixa habitació, on alguns llegien, altres descansaven i altres xarraven animadament.

Finalment, els personatges de fusta s’han reunit en una vitrina a l’entrada del vestíbul, acompanyats d’un cartell amb les seves històries i altres elements del procés creatiu, com els autorretrats. Així, aquestes creacions són compartides amb tota la comunitat de l’hospital. Podeu admirar-les allà durant el proper mes! 

 

Títol de la foto: “Moments d’evasió”

 Títol de la foto: “Descansant”