Posa un granet de sorra per Tiretades!

Tenim una bona notícia: l’Hugo ha iniciat un repte de recollida de donacions per al nostre projecte Tiretades d’art als hospitals! 

Es tracta d’un dels reptes solidaris de la plataforma Migranodearena.org, vinculat a la Zurich Marató de Barcelona 2018. Des d’ara i fins al diumenge 11 de març, dia de la marató, l’Hugo impulsa aquesta campanya per a finançar el nostre projecte i donar-li visibilitat, vestint la samarreta de Tiretades

Podeu posar el vostre granet de sorra* en aquest enllaç: 

https://www.migranodearena.org/reto/17800/42km-per-tiretades-o-com-unir-art-esport-i-salut

 

 

Què és Tiretades? Un espai de creació plàstica dins l’hospital per als infants i joves hospitalitzats i les seves famílies, on expressar-se, gaudir i aprendre. Amb 10 anys de trajectòria, Tiretades va nèixer a l’Hospital Germans Trias i Pujol “Can Ruti” (Badalona), ha posat els peus a Vall d’Hebron (Barcelona) i Marina Salud (Dénia), i vol arribar a més hospitals.

*Les donacions al repte es poden desgravar de la declaració de la renda. Podreu descarregar el certificat al moment des del mateix web de donacions. 

Ajuda’ns a arribar més lluny compartint amb els teus contactes! 

Gràcies de tot cor!