Bosc de primavera i visita de la BTV

15 de març de 2018

Són les 9:30h del matí i des de la fantàstica ubicació de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol veiem com Badalona s’ha llevat amb un dia gris, però a l’aula hospitalària aviat l’omplirem de color. Avui Tiretades torna a l’hospital i ho fem carregades d’energia perquè ens espera una sessió ben especial. Cap a les 10h arriben els primers participants i són en Joaquim i la seva mare, ex alumne de l’aula hospitalària i bon amic, a qui hem convidat perquè ens acompanyi en aquesta jornada. I és que avui rebrem la visita del programa “Catakrac” de la Betevé, que encuriosits per la feina de Tiretades, vénen a fer un reportatge del dia a dia dels tallers.

 

Preparem tot el material que aviat vindran la resta d’alumnes: papers de colors ben vius amb textures ben diferents, una pila de bastidors, cola i pinzells… quin goig que fa només de veure! Ja som a mitjans de març així que la proposta pel dia d’avui és fer un bosc de primavera per començar a entrar en calor. De seguida ja hi ha 5 nens i nenes ben encuriosits al voltant de la taula, així que mans a l’obra! Cadascú el seu bastidor i a dissenyar el seu propi arbre, no ens calen ni tisores, anem estripant trossets de paper deixant-nos portar per l’energia que transmeten els colors.

Entre anades i vingudes i amb els dits plens de cola, arriba l’equip de Betevé. Amb en Joaquim com amfitrió, fa de reporter explicant davant de càmera com va ser la seva experiència a Tiretades durant la seva hospitalització. Altres infants també s’animen a dir la seva, fins i tot algun practica fent de càmera en alguna escen a. Així fem una mica de temps mentrestant s’assequen els arbres, i un cop ja estan llestos els decorem amb tota mena de materials com cintes, filferro, botons… per donar-los més personalitat, i carai tots junts quin bosc més viu que ha quedat! I quin bon matí que hem passat, una bona estona egats on tothom participa iens ajudem els uns als altes.

           

 Gràcies a tots i totes per la vostra energia!