Ajuda’ns a omplir de colors els hospitals amb Tiretades!

Benvolguts i benvolgudes,

Un any més, Tiretades engega una campanya de donacions per omplir d’art i color les plantes de pediatria dels hospitals.

Com ja saps, Tiretades és un espai de creacions plàstiques dins l’hospital, on infants i joves hospitalitzats i les seves famílies s’expressen, gaudeixen i poetitzen l’entorn mitjançant creacions i instal·lacions col·lectives. Tiretades és un projecte que porta 10 anys de trajectòria potenciant el benestar, l’autoestima i la socialització de les persones hospitalitzades i les seves cuidadores.

Professionals de les arts comunitàries acompanyen i faciliten el procés creatiu, en col·laboració amb l’equip educatiu i sanitari. Tiretades va néixer a l’Hospital Germans Trias i Pujol “Can Ruti” (Badalona), ha posat els peus a Vall d’Hebron (Barcelona) i Marina Salud (Dénia), i vol arribar a més hospitals.

Un any més, pots col·laborar fent una donació per al projecte. Busquem també un cop de mà a trobar nous patrocinadors per Tiretades: no dubtis a compartir la informació de la campanya amb els teus contactes a empreses i entitats. Les donacions permeten desgravar tant a persones individuals com entitats i empreses (vegeu més detalls al final del post).

Podeu posar el vostre granet de sorra en el següent enllaç:

https://www.migranodearena.org/reto/19466/omplim-lhospital-de-colors-amb-tiretades

Col·laborant amb Tiretades, col·labores directament amb el benestar i transformació de l’entorn hospitalari, i dones suport a un espai de creació, convivència i salut.

Gràcies de nou per fer-ho possible!

Desde el 1 de enero de 2015, después de introducirse unas modificaciones en la Ley 49/2002, de 23 de diciembre, de Régimen Fiscal de las Entidades sin Fines Lucrativos y de los Incentivos Fiscales al Mecenazgo, los tipos de deducción aplicables son los siguientes:
1  Impuesto sobre la Renta de las Personas Físicas (IRPF):

- Primeros 150€ en donaciones a una o varias entidades: 75%

- Resto: 30%

- Donaciones plurianuales (a la misma entidad durante al menos 3 años) > 150€ *: 35%

2  Impuesto sobre Sociedades (IS):

- Donaciones en general: 35%

- Donaciones plurianuales (a la misma entidad durante al menos 3 años)*: 40%

*Por importe igual o superior, en cada uno de ellos, al del ejercicio anterior.

** Importante: la reforma de los incentivos fiscales al mecenazgo no aplica fuera de España, ni tampoco al País Vasco ni a Navarra, que mantienen una deducción del 20% y del 25% respectivamente del total aportado.