Estem de tornada! Desgel i icebergs

23 de gener de 2019

Sabeu què és un iceberg?  L’últim dia que vam visitar l’Hospital Germans Trias i Pujol vam investigar sobre aquests curiosos i grandiosos blocs de gel que suren a la superfície del mar després de desprendre’s d’una glacera.

Ens vam fixar en les seves formes, colors i textures per crear els nostres propis icebergs, utilitzant aquarel·les, pinzells i plàstic! Un munt de gent va passar per l’aula aquell matí per a construir el seu iceberg: pares i mares, nens i nenes, voluntaris, personal de l’hospital… Sort que teníem papers enormes i tothom hi va poder col·laborar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dues noies que hi van participar han escrit al blog de l’aula hospitalària explicant aquesta experiència, acompanyat d’aquest vídeo on podeu veure tot el procés.

El proper dia 27 de febrer tornarem a trobar-nos per seguir investigant al voltant del desgel.