El mar com a mitjà de desplaçament

20 de març de 2019

Com ja sabeu, aquest curs estem treballant al voltant del mar. Hem descobert el paisatge del fons marí on hi habiten animalons, però també deixalles i plàstics. Hem treballat el desgel, els icebergs i les característiques del mar dels pols glaçats.

L’altre dia vam començar a treballar un nou concepte relacionat amb el mar: El mar com a mitjà de desplaçament. Vam poder reflexionar com el mar és també un espai de trobada de persones que viatgen d’un lloc a l’altre! Al mar, s’hi troben les persones que es banyen a la platja de vacances, els bussejadors, però també els vaixells que porten aliments d’un continent a l’altre, els creuers, els vaixells que fan creuers, o les persones que viatgen en pasteres per trobar un lloc millor on viure.

Sota aquesta idea, vam començar a elaborar una obra gegant! Amb dos trossos de roba molt grans, vam dibuixar les nostres siluetes, que s’entrecreuaven entre elles, es barrejaven, ocupaven un mateix espai. Cadascuna d’un color, cadascuna diferent.

Després de les vacances de setmana santa, continuarem elaborant aquesta obra gegant que ens fa pensar co m el mar és un espai de desplaçament on s’hi creuen moltes realitats diverses.