La trilogia pren forma!

8 de maig de 2019

Aquestes setmanes hem estat donant forma a l’exposició que properament podreu veure complerta a l’Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona.

Com heu anat veient, aquest any ens hem submergit en el món marí creant una trilogia on hem treballat tres grans temes: la contaminació, el desgel i el moviment, amb tots els alumnes de l’aula hospitalària i les seves famílies.

De moment podeu veure “Contaminació” i “Desgel” als vestíbul de psiquiatria i a l’entrada principal, on les obres llueixen exposades en unes peanyes fabuloses cedides pel Museu Nacional d’Art de Catalunya.

A finals de maig, culminarem aquesta trilogia amb l’exposició de “Moviment”, que podreu trobar al passadís de la planta baixa, juntament amb una mostra explicativa de tot el procés creatiu d’aquest curs.