Trilogia Marina

29 de maig de 2019

Aquesta setmana ha culminat el procés creatiu de la trilogia marina a l’Hospital Germans Trias i Pujol, en la que hem estat treballant tot el curs! Infants, família, persones voluntàries i personal de l’hospital han col·laborat en aquesta exposició investigant, compartint i creant diverses obres que trobareu en diferents espais de l’Hospital, creacions que en el seu conjunt exposen una mirada al mar des de diferents perspectives, relacionades amb la interacció de l’ésser humà amb aquest medi.

Ens encanta poder convidar-vos a visitar l’exposició completa que ocupa diferents espais de l’hospital. Als passadissos de l’hospital hi trobareu tot el recorregut del procés creatiu d’aquest curs, que inclou moviment, la última part d’aquesta trilogia que exposa obres col·laboratives de gran format inspirades en el mar com un espai d’interrelació, trànsit i trobades, on les persones ens creuem amb objectius i destins diversos però compartint un mateix espai.

Contaminació i desgel, les primeres parts d’aquesta trilogia, les podeu visitar als vestíbuls de psiquiatria i a l’entrada principal de l’hospital.

Molta gent ha col·laborat en l’exposició Trilogia marina, gràcies als que ho heu fet possible! Seguim omplint de colors els passadissos dels hospitals amb Tiretades!