Ull a la llum i Rodes de llum. Exposició del 26 de maig al 30 de juny. “ULL” A LA LLUM

Ulls, mirades, expressions, estats d’ànim, color, i joc … ens apropen a la llum.
Com cada any, i per aquestes dates, ens agrada dedicar un espai a donar visibilitat a les Accions artístiques i processos creatius realitzats a la 7ª planta de pediatria, coneguda com “la setena”. És el resultat del treball conjunt entre l’Aula Hospitalària i Tiretades.

news1

L’AULA HOSPITALÀRIA és una escola dins l’hospital on hi poden assistir els nens/es i nois/es des de P3 fins a 4t d’ESO.
No és només l’espai físic on s’ubica, sinó també el servei que el personal docent, en aquests moments 1 mestra, Roser Jové, du a terme als diferents indrets de l’hospital: les habitacions, els passadissos…
Les finalitats de l’aula hospitalària són:
– Garantir la continuïtat dels aprenentatges escolars.
– Ajudar a entendre la malaltia i l’entorn hospitalari.
– Donar suport a l’alumnat i les famílies en aspectes afectius i emocionals.
news2Aquest any us presentem el nostre passeig al voltant de la llum.
Ens proposem investigar i ens ha semblat interessant començar a explorar a través de l’ULL, que és el que ens permet veure i posar  color a tot el que ens envolta.
D’aquesta manera anem jugant i descobrint, tot fent d’artistes.

Primer ens adonem de qui som i com mirem. Aquest és el nostre punt de partida des d’on comencem a crear i jugar. Ho fem en creacions col·lectives que donen espai a tothom que passa per la planta… donant lloc al que en diem creacions acumulatives, les quals comencen al setembre i acaben al maig.

Tot seguit el color, l’experimentació amb la llum i el color a través de jocs i la mirada d’alguns artistes ens protagonitzen una segona fase d’immersió en la llum i color. Sempre amb creacions col·lectives on tothom té cabuda, i fent ressorgir l’Artista que cadascú porta a dins. Aquesta és una de les premisses del projecte.

Com a etapa final de tot el procés ens endinsem a ser protagonistes d’una creació de gran format, i aquesta vegada us presentem “Rodes de llum”, unes rodes que provoquen un joc de colors quan les posem en moviment. Exposades al vestíbul de l’entrada principal.

Esperem que gaudiu de la nostra galeria d’art.
Artistes de 3 a 99 anys!