Col·labora

Gràcies a la teva donació, els infants i joves hospitalitzats i les seves famílies gaudiran d’un espai de creació i benestar dins l’aula hospitalària. Pots fer una aportació única o bé programar una transferència periòdica des del teu banc. Si prefereixes que domiciliem una aportación periòdica al teu compte, omple aquest altre formulari.

 DADES PERSONALS

Domicili

Desitges que el teu nom aparegui en el llistat d'Amigues i amics de Tiretades? NoSi

Fes una transferència al número de compte ES22 0081 1595 3600 0110 2018 amb el concepte DONACIÓ TIRETADES

He llegit i accepto les condicions d'ús al peu (La legislació vigent no permet la deducció d'aquesta donació a la declaració de l'IRPF. Per a més informació, escriu-nos a tiretades@artandcoop.org) i l'avís legal.

CONDICIONS D’ÚS: En compliment del que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, li comuniquem que les seves dades quedaran incorporades a una base de dades propietat d’Art&Coop produccions i processos comunitaris SCCL, per tal de gestionar el vostre donatiu al projecte Tiretades, així com per informar-vos sobre qüestions relatives a l’activitat del projecte. Art&Coop es compromet a tractar de forma confidencial les dades de caràcter personal facilitades i a no comunicar o cedir aquesta informació a tercers. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un escrit adreçat a tiretades@artandcoop.org

colabora1
colabora4